COSPARIANO

COSPARIANO de lekkerste

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1359 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cospariano. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 23:03 Het eten is niet meer zo goed als voorheen. 10 minuten te laat bezorgd, wat nIet zo erg zou zijn, als het eten heerlijk zou zijn. Maar het pizzadeeg is droog en alles veel te zout...
27 jun 2022 om 21:44 Heerlijk smakende pizza!
26 jun 2022 om 19:52 Duurde erg lang voordat het er was ,zijn we niet gewent van hun
25 jun 2022 om 22:55 Keurig op tijd, warm en heerlijk!
19 jun 2022 om 20:39 Ik heb hier vaker besteld En altijd wel tevreden maar deze keer zat er geen smaak aan de pizzas dus deze keer minder enthousiast zijn helaas. Ik hoop de volgende keer weer beter
12 jun 2022 om 23:38 2 kleine ben en jerry’s inplaats van een grote ben en jerry vind ik een beetje gierig er zit nog geen eens 100 gram ijs in zo’n kleine en zo’n grote heeft 500 gram erin zitten. Had er op ze minst 3 of 4 verwacht…
3 jun 2022 om 20:52 Prima, zoals altijd!
24 mei 2022 om 22:16 Food not good
21 mei 2022 om 10:49 Wachttijd 50 minuten werd 20 minuten. Tweede keer dat ik hier bestel, tweede keer dat het eten niet meer heel warm was en de hoeveelheid was echt om van te huilen. Geef jullie klanten wel waar voor hun geld want dit was echt heel zielig. Jammer!
20 mei 2022 om 20:36 2 uur gewacht!!
11 mei 2022 om 20:15 Altijd lekker eten bij Cosperiano Toppie
8 mei 2022 om 20:35 Patat koud en doorgebakken. Döner koud en smakeloos.